Advocaten

RoelantKlaassen

Roelant Klaassen

Roelant is sinds 1989 advocaat te Rotterdam en is de oprichter van het kantoor. Hij heeft een groot aantal vaste cliënten in – de haven van – Rotterdam die hem op uiteenlopende gebieden om advies vragen. Verder heeft hij de Grotius opleiding Insolventierecht afgerond.
Roelant heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten verbintenissenrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.
raklaassen@klaassenadvocaten.nl

Klaassenfeb14_0021b

Bob Sinke

Bob Sinke is sinds 2001 advocaat en lid van de Rotterdamse Balie. Hij is vanaf de oprichting werkzaam bij Klaassen Advocaten, sinds 2008 als partner. Verder is hij momenteel secretaris bij RV&AV Sparta.
bob.sinke@klaassenadvocaten.nl

Bob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten burgerlijk recht/algemene praktijk als hoofdrechtsgebied geregistreerd.

Marc Egeter

Marc Egeter is sinds 1994 advocaat. Vanaf 1996 is zijn praktijk volledig gericht op het arbeidsrecht. Marc is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten VRAA, de specialisatievereniging in het arrondissement. Marc is eerder werkzaam geweest voor de Rotterdamse vestigingen van Nauta Dutilh, Landwell en DLA SchutGrosheide. In 2006 heeft Marc mede aan de basis gestaan van Heere Egeter Advocaten, het eerste in arbeidsrecht gespecialiseerde nichekantoor in Rotterdam. Marc is sinds 2013 als partner verbonden aan Klaassen Advocaten.
marc.egeter@klaassenadvocaten.nl. Marc zit op Linkedin.

06-17002853

Marc heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten  arbeidsrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.